Κρουαζιέρες 2024, 2025! Καθημερινή ενημέρωση με νέες κρουαζιέρες!

Αρχική :: Σύλλογοι Γκρούπ & Ταξίδια Κινήτρων
 
 
Σχετικές Σελίδες...

Ειδικές Προσφορές για Γκρούπ
Ιατρικά Συνέδρια και Σεμινάρια Εν Πλω
Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Μας
Συνέδρια, Εκδηλώσεις & Ναυλώσεις
Γαμήλια Ταξίδια
 
 
 
Αναζήτηση Κρουαζιέρας...
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει:
Κρουαζιερόπλοιο:

Προορισμός:
Διάρκεια Κρουαζιέρας:
(Πατώντας το Ctrl του πληκτρολογίου σας και κάνοντας "κλικ" επάνω στις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε πολλές διάρκειες μαζί)
Περίοδος Αναχώρησης:
από:
έως:
Πατήστε στα εικονίδεια και επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης.
Αναχώρηση από Πειραιά:
Αναζήτηση μόνο στις προσφορές:

 
 
 
Γρήγορη Αναζήτηση...
 
 
 
Τελευταίες Προσφορές...
 
Οι προσφορές μας ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Για να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά, εγγραφείτε στα Newsletters χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες.
 
 
 
Εγγραφείτε στα Newsletters μας...
Εγγραφείτε στα newsletters μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας και τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας του γραφείου μας.
Γράψτε παρακάτω το E-mail σας:
 
 
Σύλλογοι Γκρούπ & Ταξίδια Κινήτρων
 
 
 
Aξιοποιούμε το ‘Budget’ σας !

Μια κρουαζιέρα είναι σίγουρα ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για τα μέλη του συλλόγου σας ή για τους καλεσμένους συνεργάτες - επαγγελματίες της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία να προτείνει προορισμούς και ιδέες που εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό κάθε ταξιδιού. Με πρώτη προτεραιότητα το ομαδικό σας ταξίδι εν πλω, ‘κρουαζιερίζοντας’ όπως συνηθίζουμε να λέμε είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε μορφής οργανωμένο ταξίδι ή εκδρομή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αν πάλι η τελική επιλογή σας δεν είναι η κρουαζιέρα, ζητήστε κάποιο από τα οργανωμένα προγράμματα εξωτερικού ή εσωτερικού, που διαθέτει το γραφείο μας ή απλά αναθέστε μας την σύνθεση ενός ειδικού τουριστικού πακέτου προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα του ομαδικού και συνεδριακού τουρισμού, σας εγγυάται την απόλυτη επιτυχία στη διεξαγωγή του τουριστικού σας προγράμματος και την πολύπλευρη κάλυψη του συνεδρίου ή της εκδήλωσής σας. Έχουμε στο ενεργητικό μας άπειρες διοργανώσεις ταξιδιών κινήτρων (incentives), επαγγελματικών και εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν πρόκειται για ταξίδι κινήτρων, θα προετοιμάσουμε και θα δημιουργήσουμε το ταξίδι σας με άρτιο σχεδιασμό, σωστή οργάνωση και καλές ιδέες. Μοναδικός σκοπός μας να καλύψουμε κάθε επιθυμία και στόχο σας.

Κάθε γκρουπ υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους προκαταβολής καθώς επίσης σε όρους ακυρωτικών και χρονικές προθεσμίες για την τελική ονομαστική κατάσταση των συμμετεχόντων επιβατών. Η κοινοποίηση των ονομάτων των επισκεπτών, καθώς επίσης και η πρόοδος των κρατήσεων πρέπει να διαβιβάζονται σε τακτική βάση, προς την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που η πρόοδος των κρατήσεων δεν είναι ικανοποιητική, η πλοιοκτήτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να της επιστραφούν οι απούλητες καμπίνες. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τη χαρά να αξιοποιήσουμε το ‘budget’ σας και να οργανώσουμε όλες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που θα μετατρέψουν το ομαδικό ταξίδι ή το ταξίδι κινήτρων της εταιρείας σας σε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.
 
 
 


NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4284391 (6 γραμμές)
Fax : 210 4284396
Μέλος:
Μέλος Hatta
ΜΗ.Τ.Ε. 0207Ε60000449800
© 2024 - All rights reserved
• Η Εταιρεία
• Οι Κρουαζιέρες
• Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες
• Ομαδικά Ταξίδια
• Ομαδικά Ταξίδια
Τα Κρουαζιερόπλοια Εξυπηρέτηση Πελατών RSS Feeds Αρχική Σελίδα