Κρουαζιέρες 2023, 2024! Καθημερινή ενημέρωση με νέες κρουαζιέρες!

Αρχική :: Εισιτήρια - Ξενοδοχεία - Εκδρομές
 
 
Σχετικές Σελίδες...

Αεροπορικά Εισιτήρια
Εκδρομές
Ξενοδοχεία
Yachting
Συμμετοχή και Εισιτήρια
 
 
 
Αναζήτηση Κρουαζιέρας...
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει:
Κρουαζιερόπλοιο:

Προορισμός:
Διάρκεια Κρουαζιέρας:
(Πατώντας το Ctrl του πληκτρολογίου σας και κάνοντας "κλικ" επάνω στις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε πολλές διάρκειες μαζί)
Περίοδος Αναχώρησης:
από:
έως:
Πατήστε στα εικονίδεια και επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης.
Αναχώρηση από Πειραιά:
Αναζήτηση μόνο στις προσφορές:

 
 
 
Γρήγορη Αναζήτηση...
 
 
 
Τελευταίες Προσφορές...
 
Οι προσφορές μας ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Για να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά, εγγραφείτε στα Newsletters χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες.
 
 
 
Εγγραφείτε στα Newsletters μας...
Εγγραφείτε στα newsletters μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας και τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας του γραφείου μας.
Γράψτε παρακάτω το E-mail σας:
 
 
Εισιτήρια - Ξενοδοχεία - Εκδρομές
 
 
 
Ταξίδια & Εκδρομές Εσωτερικού & Εξωτερικού
Η έννοια της εκδρομής διαφέρει από αυτή του τουρισμού όπως επίσης η πραγματική έννοια της 'Εκδρομής' διαφέρει από αυτή του 'Ταξιδιού'. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε και να ορίσουμε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού ή της εκδρομής σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Είτε αφορά προορισμό Εσωτερικού ή Εξωτερικού, είτε μία απλή μονοήμερη ή πολυήμερη εκδρομή, είτε μία ενοικίαση πούλμαν, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε όλες τις μικρές ή/και μεγάλες λεπτομέρειες του προγράμματός σας.

Εισιτήρια
Για μεμονωμένες κρατήσεις ή για γκρουπ σε ειδικές μειωμένες τιμές, με ή χωρίς αυτοκίνητο ή πούλμαν, εκδίδουμε εισιτήρια όλων των γραμμών Εσωτερικού από όλα τα λιμάνια της χώρας μας προς όλους τους προορισμούς των Ελληνικών Νησιών καθώς και εισιτήρια Γραμμών Εξωτερικού από Ελλάδα προς Ιταλία. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες, έτσι το πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψετε είναι καθαρά δικής σας επιλογή. Επίσης αν η επιλογή του ταξιδιού σας είναι αεροπορική θα είναι χαρά μας να φροντίσουμε την έκδοση των εισιτηρίων σας.


Για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή για τις 2ήμερες ή 3ήμερες 'φυγές' σας του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να μας ζητήσετε τα εισιτήρια των πλοίων για τον προορισμό που επιλέξατε. Θα φροντίσουμε την έκδοση των εισιτηρίων σας και θα σας τα παραδώσουμε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Με ένα τηλεφώνημά σας κερδίστε χρόνο και γλιτώστε την 'κλασσική ταλαιπωρία' να αναζητήσετε το εισιτήριο του ταξιδιού σας την τελευταία στιγμή. Κρατήσεις τελευταίας στιγμής σε εποχή αιχμής, όπως περιόδους εορτών ή καλοκαιρινής περιόδου, στη διάρκεια των οποίων τα πλοία είναι από πολύ νωρίς γεμάτα, δεν θα είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν. Έτσι η μόνη θερμή παράκλησή μας είναι να φροντίσετε έγκαιρα την κράτησή σας.

Ξενοδοχεία
Αν η κρουαζιέρα σας αναχωρεί από λιμάνι του εξωτερικού εμείς σας προτείνουμε να προβλέψετε μία σύντομη ή μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή πριν ή μετά την κρουαζιέρα σας. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε με την άνεσή σας την χώρα που θα βρίσκεσθε και να απολαύσετε ενδιαφέρουσες επισκέψεις, ξεναγήσεις ή/και ψώνια.
 
 
 


NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4284391 (6 γραμμές)
Fax : 210 4284396
Μέλος:
Μέλος Hatta
ΜΗ.Τ.Ε. 0207Ε60000449800
© 2023 - All rights reserved
• Η Εταιρεία
• Οι Κρουαζιέρες
• Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες
• Ομαδικά Ταξίδια
• Ομαδικά Ταξίδια
Τα Κρουαζιερόπλοια Εξυπηρέτηση Πελατών RSS Feeds Αρχική Σελίδα