Κρουαζιέρες 2023, 2024! Καθημερινή ενημέρωση με νέες κρουαζιέρες!

Αρχική :: Διαλέξτε Σωστά
 
 
Σχετικές Σελίδες...

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλεια
Γενικοί Όροι Συμμετοχής Πελάτη σε Οργανωμένο Ταξίδι
Οι Πελάτες μας
Οι Φίλοι των Φίλων Μας!
Πληρωμές & Πιστωτικές Κάρτες
 
 
 
Αναζήτηση Κρουαζιέρας...
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει:
Κρουαζιερόπλοιο:

Προορισμός:
Διάρκεια Κρουαζιέρας:
(Πατώντας το Ctrl του πληκτρολογίου σας και κάνοντας "κλικ" επάνω στις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε πολλές διάρκειες μαζί)
Περίοδος Αναχώρησης:
από:
έως:
Πατήστε στα εικονίδεια και επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης.
Αναχώρηση από Πειραιά:
Αναζήτηση μόνο στις προσφορές:

 
 
 
Γρήγορη Αναζήτηση...
 
 
 
Τελευταίες Προσφορές...
 
Οι προσφορές μας ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Για να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά, εγγραφείτε στα Newsletters χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες.
 
 
 
Εγγραφείτε στα Newsletters μας...
Εγγραφείτε στα newsletters μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας και τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας του γραφείου μας.
Γράψτε παρακάτω το E-mail σας:
 
 
Διαλέξτε Σωστά
 
 
 
Είναι πολύ βασικό να επιλέξετε σωστά, να βρείτε εκείνη την κρουαζιέρα που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας προφίλ, στο δικό σας budget, που καλύπτει πληρέστερα τις ανάγκες σας σε διατροφή και διασκέδαση.

Διεθνώς τα κρουαζιερόπλοια αξιολογούνται και κατατάσσονται σε κατηγορίες, με τα πέντε βασικά κριτήρια αξιολόγησης, οπως ακολουθούν : Πλοίο, Διαμονή, Διατροφή, Υπηρεσίες και Λειτουργία Κρουαζιέρας. Το πλοίο και οι εγκαταστάσεις του αποτελούν φυσικά το σημαντικότερο στοιχείο, όμως εξίσου σημαντικά είναι η διατροφή, οι υπηρεσίες, το προσωπικό του κρουαζιεροπλοίου και το επίπεδο εξυπηρέτησης που αφορά την φιλοξενία.

Η αξιολόγηση των κρουαζιερόπλοιων γίνεται με αντικειμενικότητα από ειδικούς εκπαιδευμένους αξιολογητές. Οι θέσεις και ο εξοπλισμός των καμπινών και των σαλονιών, τα προγράμματα, οι εκδηλώσεις, οι υπηρεσίες, η φιλοξενία, η διασκέδαση, ακόμη τα μενού και τα wine lists είναι κριτήρια, βάσει των οποίων αξιολογούνται τα κρουαζιερόπλοια.


Η αξιολόγηση των κρουαζιερόπλοιων διεθνώς γίνεται με αστέρια (*) τα οποία εμείς, τα στελέχη του Navihellas, για λόγους πρωτοτυπίας και αγάπης προς την θάλασσα, από το πρώτο έτος λειτουργίας του γραφείου μας το 1987 τα αντικαταστήσαμε με άγκυρες (!). Διατηρώντας έτσι την παράδοση των 28 ετών του γραφείου μας, συνεχίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στις σελίδες περιγραφών των κρουαζιερόπλοιων θα δείτε δίπλα στο όνομα κάθε πλοίου συγκεκριμένο αριθμό αγκυρών που είναι η μορφή αξιολόγησης του κρουαζιερόπλοιου και αναλύεται ως ακολούθως:

Ξεχάστε κάθε προσοχή στις λεπτομέρειες σε ποιότητα και σε φινέτσα. Η χαμηλότερη ποιότητα κρουαζιέρας που μπορείτε να έχετε.
Πλοία για μία μέτρια-καλή εμπειρία κρουαζιέρας με μέτριες εγκαταστάσεις πλοίου. Καλή-μέτρια διαμονή, διατροφή, υπηρεσίες και περιβάλλον. Σε μερικά πλοία ευχάριστη διαμονή και ενδιαφέρουσες τιμές.
Πλοία άνετα, ανώτερα της μεσαίας κατηγορίας. Για καλές κρουαζιέρες στο διεθνή χώρο. Θα έχετε μία αξιοπρεπή εμπειρία κρουαζιέρας σε αναβαθμισμένα επίπεδα υπηρεσιών.
Σύγχρονα, άνετα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες. Εξαιρετικές κρουαζιέρες σε όλες τις πτυχές. Πλοία πρώτης κατηγορίας με υψηλές προδιαγραφές φτιαγμένα να προσφέρουν μεγάλες εμπειρίες.
Αξέχαστη εμπειρία κρουαζιέρας με φινέτσα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά τα πλοία προσφέρουν το μάξιμουμ των ανέσεων. Τα πάντα θα σας μείνουν αξέχαστα. Η πολυτέλεια είναι μία μεγάλη λέξη! Μία εξαιρετική, κρουαζιέρα, με φροντισμένη προσοχή στην λεπτομέρεια. Δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε τίποτε καλύτερο από αυτό.

Το σημείο + σημαίνει μία μεσαία κατηγορία ανώτερη από αυτή που κατατάσσεται το κρουαζιερόπλοιο

Προσέξτε λοιπόν τον αριθμό των αγκυρών δίπλα σε κάθε όνομα πλοίου και θα γνωρίζετε ... τι ακριβώς θα σας περιμένει εν πλω
.
 
 
 


NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4284391 (6 γραμμές)
Fax : 210 4284396
Μέλος:
Μέλος Hatta
ΜΗ.Τ.Ε. 0207Ε60000449800
© 2023 - All rights reserved
• Η Εταιρεία
• Οι Κρουαζιέρες
• Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες
• Ομαδικά Ταξίδια
• Ομαδικά Ταξίδια
Τα Κρουαζιερόπλοια Εξυπηρέτηση Πελατών RSS Feeds Αρχική Σελίδα