Κρουαζιέρες 2023, 2024! Καθημερινή ενημέρωση με νέες κρουαζιέρες!

Αρχική :: Οικογένειες Παιδιά
 
 
Σχετικές Σελίδες...

Δηλώστε Την Συμμετοχή Σας Έγκαιρα & Κερδίστε
Ειδικές Προσφορές για Γκρούπ
36 Χρόνια Navihellas
Yachting
Αεροπορικά Εισιτήρια
 
 
 
Αναζήτηση Κρουαζιέρας...
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει:
Κρουαζιερόπλοιο:

Προορισμός:
Διάρκεια Κρουαζιέρας:
(Πατώντας το Ctrl του πληκτρολογίου σας και κάνοντας "κλικ" επάνω στις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε πολλές διάρκειες μαζί)
Περίοδος Αναχώρησης:
από:
έως:
Πατήστε στα εικονίδεια και επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης.
Αναχώρηση από Πειραιά:
Αναζήτηση μόνο στις προσφορές:

 
 
 
Γρήγορη Αναζήτηση...
 
 
 
Τελευταίες Προσφορές...
 
Οι προσφορές μας ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Για να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά, εγγραφείτε στα Newsletters χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες.
 
 
 
Εγγραφείτε στα Newsletters μας...
Εγγραφείτε στα newsletters μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας και τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας του γραφείου μας.
Γράψτε παρακάτω το E-mail σας:
 
 
Οικογένειες Παιδιά
 
 
 
Τα παιδιά παιρνούν καλά στην κρουαζιέρα!

Σε όλα τα προγράμματα κρουαζιερών προβλέπονται συχνά ειδικές προσφορές ή μειωμένες τιμές για παιδιά και νέους/ες για χρήση 3κλίνων ή/και 4κλίνων καμπινών. Οι ειδικές τιμές παρέχονται ανάλογα με τους όρους συμμετοχής της εκάστοτε πλοιοκτήτριας εταιρείας. Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στις περισσότερες αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, τα παιδιά και οι νέοι έως 16 ετών ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν, πληρώνουν μόνο λιμενικά & λοιπά έξοδα, εφ' όσον συνοδεύονται τουλάχιστον από 2 ενήλικες. Άλλες εταιρείες προσφέρουν ειδικές μειωμένες τιμές για παιδιά. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά και οι νέοι πληρώνουν λιμενικά έξοδα. Βασική προϋπόθεση για παιδιά και νέους είναι να μοιράζονται καμπίνα με τουλάχιστον με δύο ενήλικες.

Τα παιδιά παιρνούν πολύ καλά στην κρουαζιέρα, όμως είναι σκόπιμο να αναφερθούμε ότι για την ασφάλειά τους θα πρέπει να είναι πάντα υπό την παρακολούθηση των γονέων ή των συνοδών τους, στα εξωτερικά καταστρώματα, κλιμακοστάσια, στην πισίνα και κοντά στα ασανσέρ του πλοίου. Επίσης, τα παιδιά δεν επιτρέπεται να παίζουν με τον εξοπλισμό ασφαλείας του πλοίου.

Μια κρουαζιέρα προσφέρει στις οικογένειες περισσότερο ποιοτικό χρόνο από οποιοδήποτε άλλο είδος διακοπών. Η οικογενειακή κρουαζιέρα, με δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις διάφορες ηλικιακές ομάδες, αναπτύσσεται συνεχώς. Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο είναι ‘Family Friendly’. Υπάρχουν όμως και μερικά κρουαζιερόπλοια τα οποία είναι ‘Αdults Only’ δεν επιτρέπονται τα παιδιά.
 
 
 


NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4284391 (6 γραμμές)
Fax : 210 4284396
Μέλος:
Μέλος Hatta
ΜΗ.Τ.Ε. 0207Ε60000449800
© 2023 - All rights reserved
• Η Εταιρεία
• Οι Κρουαζιέρες
• Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες
• Ομαδικά Ταξίδια
• Ομαδικά Ταξίδια
Τα Κρουαζιερόπλοια Εξυπηρέτηση Πελατών RSS Feeds Αρχική Σελίδα