Κρουαζιέρες 2024, 2025! Καθημερινή ενημέρωση με νέες κρουαζιέρες!

Αρχική :: Συνέδρια, Εκδηλώσεις & Ναυλώσεις
 
 
Σχετικές Σελίδες...

Ιατρικά Συνέδρια και Σεμινάρια Εν Πλω
Σύλλογοι Γκρούπ & Ταξίδια Κινήτρων
Συνέδρια
36 Χρόνια Navihellas
Yachting
 
 
 
Αναζήτηση Κρουαζιέρας...
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει:
Κρουαζιερόπλοιο:

Προορισμός:
Διάρκεια Κρουαζιέρας:
(Πατώντας το Ctrl του πληκτρολογίου σας και κάνοντας "κλικ" επάνω στις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε πολλές διάρκειες μαζί)
Περίοδος Αναχώρησης:
από:
έως:
Πατήστε στα εικονίδεια και επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης.
Αναχώρηση από Πειραιά:
Αναζήτηση μόνο στις προσφορές:

 
 
 
Γρήγορη Αναζήτηση...
 
 
 
Τελευταίες Προσφορές...
 
Οι προσφορές μας ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Για να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά, εγγραφείτε στα Newsletters χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες.
 
 
 
Εγγραφείτε στα Newsletters μας...
Εγγραφείτε στα newsletters μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας και τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας του γραφείου μας.
Γράψτε παρακάτω το E-mail σας:
 
 
Συνέδρια, Εκδηλώσεις & Ναυλώσεις
 
 
 
Συνεδριάζουμε Εν Πλω
Από το 1995 καθιερώσαμε στην ελληνική αγορά τη νέα μορφή συνεδριακού τουρισμού εν πλω, η οποία αφορά τη διοργάνωση εταιρικών και κλαδικών συνεδρίων, στις υπερπολυτελείς αίθουσες που διαθέτουν τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια, με απόλυτη εξειδίκευση στα Ιατρικά Επιστημονικά συνέδρια και στα ταξίδια κινήτρων.
Ο συνεδριακός τουρισμός εν πλω αποτελεί πάντα μία καλή προοπτική με ιδιαίτερο περιεχόμενο τη μεγάλη ποικιλία των εκδηλώσεων και συναντήσεων. Η αναφορά σε ένα καλό συνέδριο συνίσταται στη διοργάνωση μικρών και μεγάλων εκδηλώσεων με δραστηριότητα Επιστημονική, Ιατρική, Εμπορική, Πολιτική κλπ. Μεγάλο και σημαντικό μέρος στην υλοποίηση τους αποτελεί η παροχή άρτιων υπηρεσιών τόσο σε συνεδριακό όσο και σε τουριστικό επίπεδο.

Αναφορικά οι συνεδριακές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

- Εργασίες Συνεδρίου – Συνελεύσεις - Διαλέξεις – Ομιλίες - Φόρουμ (Forum) – Συμπόσια – Σεμινάρια - Work Shops (εργαστήρια ) - Meetings (Συναντήσεις) - Cocktails κλπ.
Οι αντίστοιχες τουριστικές υπηρεσίες:
- Κρατήσεις αιθουσών, δωματίων ή καμπίνων αν πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο - Κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων, μεταφορών και εκδρομών - Κρατήσεις επισιτιστικών μονάδων - Εκτέλεση των τουριστικών προγραμμάτων τα οποία προβλέπονται ή προσφέρονται ως προαιρετικά κλπ.

Όλες οι υπηρεσίες είναι απολύτως απαραίτητο να τύχουν ιδιαίτερης καλής προετοιμασίας και κάλυψης τόσο πριν και κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του συνεδρίου αλλά όσο και μετά το συνέδριο. Εμείς και οι συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας, της υλοποίησης αλλά και της μετασυνεδριακής κάλυψης θα είμαστε κοντά σας. Έχουμε στη διάθεσή σας συστάσεις από οργανωτές επιτυχημένων συνεδρίων τα οποία ανέλαβε και οργάνωσε το γραφείο μας. Με δεδομένο το γεγονός ότι ‘το υψηλό κοστολόγιο μιας κρουαζιέρας είναι απλά ένας μύθος’ και το budget σας σημαντικό για εσάς… ζητήστε τις προτάσεις μας.

Ναυλώσεις Πλοίων

Στις περιπτώσεις πολύ μεγάλων γκρουπ επιβατών, υπάρχει η δυνατότητα ναύλωσης ενός κρουαζιερόπλοιου. Ναυλώνοντας ένα κρουαζιερόπλοιο οι οργανωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι προσαρμοσμένο στα δικά τους μέτρα και με προσεγγίσεις σε λιμάνια της δικής τους επιλογής. Κάθε ναύλωση κρουαζιερόπλοιου προϋποθέτει προετοιμασία τουλάχιστον ενός χρόνου πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της κρουαζιέρας. Η εταιρεία μας, ως ο βασικότερος συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας, και με εμπειρία των στελεχών της έως και άνω των 40 ετών, θα σας προτείνει το καλύτερο ανάλογα με το ενδιαφέρον του προορισμού σας, τον αριθμό επιβατών και τον προϋπολογισμό σας.
 
 
 


NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4284391 (6 γραμμές)
Fax : 210 4284396
Μέλος:
Μέλος Hatta
ΜΗ.Τ.Ε. 0207Ε60000449800
© 2024 - All rights reserved
• Η Εταιρεία
• Οι Κρουαζιέρες
• Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες
• Ομαδικά Ταξίδια
• Ομαδικά Ταξίδια
Τα Κρουαζιερόπλοια Εξυπηρέτηση Πελατών RSS Feeds Αρχική Σελίδα