Κρουαζιέρες 2024, 2025! Καθημερινή ενημέρωση με νέες κρουαζιέρες!

Αρχική :: Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Μας
 
 
Σχετικές Σελίδες...

Γαμήλια Ταξίδια
36 Χρόνια Navihellas
Η Αποστολή μας
Οι Συνεργάτες μας
MSC All Inclusive Offer
 
 
 
Αναζήτηση Κρουαζιέρας...
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει:
Κρουαζιερόπλοιο:

Προορισμός:
Διάρκεια Κρουαζιέρας:
(Πατώντας το Ctrl του πληκτρολογίου σας και κάνοντας "κλικ" επάνω στις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε πολλές διάρκειες μαζί)
Περίοδος Αναχώρησης:
από:
έως:
Πατήστε στα εικονίδεια και επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης.
Αναχώρηση από Πειραιά:
Αναζήτηση μόνο στις προσφορές:

 
 
 
Γρήγορη Αναζήτηση...
 
 
 
Τελευταίες Προσφορές...
 
Οι προσφορές μας ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Για να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά, εγγραφείτε στα Newsletters χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες.
 
 
 
Εγγραφείτε στα Newsletters μας...
Εγγραφείτε στα newsletters μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας και τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας του γραφείου μας.
Γράψτε παρακάτω το E-mail σας:
 
 
Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Μας
 
 
 
Από το 1987 έως και σήμερα 2023...
36 Χρόνια Navihellas Kέντρο Κρουαζιέρας - Έμπειροι & Πάντα Πρώτοι σε Πωλήσεις !


navihellas cruise centerΑγαπητοί φίλοι-πελάτες & συνεργάτες,

36 χρόνια εμπειρίας & Πρώτοι σε Πωλήσεις
Η εταιρεία μας, Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας, ιδρύθηκε το 1987, μετά από πολυετή εμπειρία των στελεχών της σε ναυτιλιακές εταιρείες κρουαζιερόπλοιων. Με χαρά σας ανακοινώσουμε ότι έως και σήμερα, μετά από 36 χρόνια λειτουργίας αποτελεί τον κορυφαίο εξειδικευμένο τουριστικό οργανισμό κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με χιλιάδες ευχαριστημένους επιβάτες κρουαζιέρας σε ετήσια βάση, να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
Πρωτοπόροι και πρώτοι σε πωλήσεις κρουαζιέρας στην Ελληνική Αγορά, είμαστε επιλεγμένοι αντιπρόσωποι των περισσότερων και μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας στον κόσμο όπως οι εταιρείες Cunard Line, Norwegian Cruise Line, Holland America Line, ΜSC Cruises, P&O Cruises, Yachts of Seabourn, Crystal Cruises, Marella Cruises καθώς επίσης βασικοί συνεργάτες ελληνικών και ξένων εταιρειών όπως Celestyal Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises και άλλες.

Η ηλεκτρονική μας παρουσία www.navihellas.gr
Η εταιρεία μας απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ηλεκτρονικής εποχής και με κριτήριο ότι ‘η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά’ σας παρέχουμε την πληρέστερη πληροφόρηση για κάθε προτεινόμενη κρουαζιέρα και κρουαζιερόπλοιο. Άμεσα, γρήγορα και σε ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον έχετε την δυνατότητα ‘δυναμικής αναζήτησης’ ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επίσης, η ηλεκτρονική μας παρουσία δυναμώνει μέσω της ιστοσελίδας www.cruisenews.gr εξ’ ίσου εξειδικευμένης στην αγορά της κρουαζιέρας. Το προσωπικό και τα έμπειρα στελέχη μας, μερικά από αυτά με εμπειρία 45 ετών στο χώρο της κρουαζιέρας, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουν μαζί σας με ευγενική, φιλική και αξιόπιστη επικοινωνία την κρουαζιέρα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας ταξιδιωτικό προφίλ. Νέα υπηρεσία μας, το ‘Call back’. Μια απλή, νέα υπηρεσία. Σας καλούμε εμείς-εσείς, εσείς απλά στείλτε μας το τηλέφωνό σας!

Συνέδρια, σεμινάρια & ταξίδια κινήτρων
Η καλύτερη διαφήμιση είναι οι πελάτες μας. Η εταιρεία μας Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας, έχει διοργανώσει τα μεγαλύτερα εταιρικά και ιατρικά συνέδρια εν πλω, στις αίθουσες των κρουαζιερόπλοιων, με συμμετοχή εκατοντάδων επιβατών και δεκάδων μεγάλων εταιρειών. Έχουμε στη διάθεσή σας άπειρες συστάσεις από εταιρείες, συλλόγους, συνδέσμους, ενώσεις και από οργανωτές συνεδρίων των οποίων τα τουριστικά προγράμματα έχουμε διοργανώσει με τεράστια επιτυχία.


Σας ευχαριστούμε και Σας ευχόμαστε Καλό & Καλοτάξιδο το 2023.
Navihellas Kέντρο Κρουαζιέρας


ΜΗΤΕ: 0207E61000091200
 
 
 


NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4284391 (6 γραμμές)
Fax : 210 4284396
Μέλος:
Μέλος Hatta
ΜΗ.Τ.Ε. 0207Ε60000449800
© 2024 - All rights reserved
• Η Εταιρεία
• Οι Κρουαζιέρες
• Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες
• Ομαδικά Ταξίδια
• Ομαδικά Ταξίδια
Τα Κρουαζιερόπλοια Εξυπηρέτηση Πελατών RSS Feeds Αρχική Σελίδα